Tamara de Leeuw

Fysiotherapeut, schouder specialist en dry needling therapeut BIG nummer: 89910324204

Verder gespecialiseerd in: cure taping, schouder klachten, core stability bij rugklachten en begeleiding van diabetis patiënten.

E-mail: tamaradeleeuw@tialmere.nl

Tamara de Leeuw

Ik ben Tamara de Leeuw en sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeut en sinds begin 2013 werkzaam bij het Therapeutisch Instituut in Almere Buiten.

Vanaf het moment dat ik fysiotherapeut werd, heb ik me gevoelsmatig steeds verder ontwikkeld tot de fysiotherapeute die ik nu ben. Waar ik begon als verlegen, ietwat onzekere therapeut, heb ik me door middel van veel verschillende soorten bijscholing weten te ontwikkelen tot een fysiotherapeute die weet hoe ze mensen wil behandelen en hoe dat het beste kan met de kennis die ik in huis heb.

Sinds mijn afstuderen heb ik me door middel van diverse soorten cursussen bijgeschoold om een zo goed mogelijk resultaat bij patiënten te bereiken. Een ‘hands-with’ aanpak past het best in de omschrijving van hoe ik werk. Dit houdt in dat ik weliswaar de één-op-één behandeling centraal stel, maar een actieve deelname van u als patiënt, bijvoorbeeld d.m.v. huiswerkoefeningen, wel erg belangrijk vindt. Op deze wijze hoop ik u zo optimaal mogelijk te kunnen helpen om van uw klachten af te komen.

Geleidelijk aan heb ik ontdekt dat de ‘schouder’ mij erg aanspreekt, en ik heb dat dan ook aangegrepen om me hierin verder te ontwikkelen. Daarnaast werk ik graag met gerichte training van de diepe buik- en rugspieren, ook wel de ‘core stability’ genaamd.

Het menselijk lichaam fascineert mij, maar zeker ook de persoon erachter, die staat centraal. Ik zeg altijd dat mijn beroep het mooiste is wat er bestaat en ik sta daar ook echt 100% achter! Het werken mét mensen en ze verder te kunnen helpen in hun weg naar klachtenvrij zijn of kunnen leven met minder klachten is het mooiste wat er is!

Wij hopen dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn in onze praktijk.

Stuur een mail naar deze collega tamaradeleeuw@tialmere.nl

Bekijk ook onze andere collega's

Hans van Male

Hans van Male is fysiotherapeut, manueel therapeut, acupuncturist, myofasciaal therapeut en bekwaam in dry needling

Honglin Liu

Honglin Liu, sinds 1999 werkzaam als acupuncturist, psycholoog en counselor in het Therapeutisch Instituut te Almere.

IJsbrand den Hollander

IJsbrand den Hollander, fysiotherapeut, manueel therapeut en dry needle therapeut. Gespecialiseerd in: cure taping, gewrichtsklachten van de rug, bekken en knieën.

Jolanda Siervogel

Vaak is een goede begeleiding van wezenlijk belang omdat een sporter vaak hoge piekbelasting kent waarbij het lichaam optimaal moet kunnen presteren.