Tarieven

De genoemde tarieven voor fysiotherapie zijn enkel van toepassing indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie. Wij hebben met alle verzekeraars een contract waardoor uw behandeling door uw verzekeraar vergoed worden.

U dient zelf te controleren hoe u verzekerd bent en hoeveel behandelingen u heeft. Wij krijgen achteraf informatie hoe u verzekerd bent. Wij krijgen ook geen informatie over hoeveel behandelingen u krijgt, wel krijgen wij een indicatie, maar u kunt hier geen rechten aan ontlenen. Wel adviseren wij u graag hoe wij economisch om kunnen gaan met uw behandelingen.

U dient uw behandeling direct te betalen indien deze niet vergoed wordt. U ontvangt een factuur en u kunt contant of per pin het volledige bedrag te voldoen. Er is geen BTW verrekening op deze behandeling(en) aangezien het een medische behandeling betreft.

U dient 24 uur van te voren ons op de hoogte te brengen van een eventuele wijziging in uw afspraak. Als u niet op tijd of geheel niet verschijnt op uw afspraak, dan zijn wij gemachtigd om de behandeling alsnog in rekening te brengen. Indien u kunt aantonen dat er sprake is van overmacht zullen wij de behandeling verzetten. Deze overmacht situatie wordt enkel door ons bepaald.

Kosten voor materialen zoals: tape (cure tape), massage tools en overige materialen worden wel apart in rekening gebracht. Deze kosten worden vooraf met u besproken.

Behandeling fysiotherapie € 35,00
Toeslag eerste behandeling fysiotherapie € 10,00
Toeslag aan huis behandeling (regio Almere Buiten) € 17,00
Intake en onderzoek € 48,00
Behandeling myofasciale fysiotherapie € 35,00
Behandeling manuele therapie € 40,00
Tapen voor Hooikoorts 1e keer  € 25,00
Tapen voor Hooikoorts 2e keer € 20,00
Behandeling Acupunctuur € 55,00
Toeslag eerste behandeling acupunctuur € 10,00
Tapen € 45,00
Mindfulness coaching 30 min € 35,00

Maak meteen een afspraak